Anders Aannemer

site wordt nog aan gewerkt, maar is toegankelijk

VERBOUW EN ONDERHOUD

leemstuc op woonboot

Leemstuc in woonboot

wandverwarming woonboot

Wandverwarming woonboot

vloerverwarming

Vloerverwarming

 

Verbouw:

Alles in 1 hand is bij ons mogelijk. Van het slopen tot de afwerking kunnen wij uw grote of kleine verbouwing tot een fraai einde brengen, en dat alles in overleg. Op basis van een vooraf gemaakte offerte, of indien nodig of gewenst onder regie. Complete badkamerinrichting en renovatie: Tegenwoordig worden er aan de badkamer steeds meer eisen gesteld; een stoombad, een tweede toilet, een inloopdouche of een dubbele wastafel. Wij denken mee om uw ideeen vorm te geven en te realiseren.

Op afspraak verzorgen wij:

  • sloopwerk en afvoeren van puin
  • opbouw inclusief aanleggen en verslepen van leidingwerk
  • timmer en of metselwerk t.b.v. extra (tussen)wanden
  • betegelen
  • plaatsen van sanitair en verwarmings elementen
  • afwerking

Maakt u vooral een afspraak voor een inventarisatie van uw wensen en een (budgettair) passend ontwerp. Verbouw en onderhoud

Aanbouw:

Heeft u grotere plannen? Ook een complete aanbouw aan uw huis kunnen wij verzorgen. Omleggen van de Nuts aansluitingen kunnen wij begeleiden en verzorgen, aansluiten van het riool, enz. enz., van fundering tot dak kunt u bij ons terecht.

Stucwerk:

Stucwerk, of het nu glad of schuurwerk moet zijn, kunnen wij voor u realiseren. Niet alleen de traditionele gipspleister techniek, ook leemstuc kunnen wij voor u aanbrengen. Vraag naar de mogelijkheden, en wat voor u de beste oplossing kan zijn. Met of zonder wandverwarming. Leemstuc zal uw binnenklimaat aangenaam verbeteren, zeer ecologisch en in vele kleuren verkrijgbaar. Leem is warmte en vocht regulerend en u kunt na het verstrijken van de tijd eenvoudig uw huis met een spons met water weer opfrissen alsof er net nieuw geschilderd is.